Rejseforedrag: På opdagelse i Buenos Aires

Tag med på opdagelse i Argentinas hovedstad Buenos Aires, en vibrerende og fascinerende millionby, som det er svært ikke at falde pladask for.

Rejseforedraget guider dig rundt i den argentinske hovedstad, som Bente Hoffmann har lært den at kende indgående på sine rejser i 2016-2022. Tag med gennem den hektisk trafik og byens mange grønne åndehuller til bl.a. San Telmo-markedet med de bugnende boder, hvor både los porteños (indbyggerne i Buenos Aires) og turisterne er på udgik efter gode køb. Kom også med til det farverige arbejder­kvarter La Boca og det splinternye, strøm­linede havneområde Puerto Madero langs Río de la Plata-floden.

Evita, forførende tango og saftige bøffer i Buenos Aires
Oplev de besøgende flokkes ved den legendariske præsidentfrue Eva Peróns grav på den berømte Recoleta-kirkegård. Kirkegården, som er de dødes helt egen by i byen med overdådige mausoleer over indflydelsesrige, rige og berømte mennesker.

Klik på billederne for at se dem i større format

 

Fra 1880’erne og frem var udvandringen fra Europa til Argentina stor, og europæ­erne tog bl.a. deres hjemlandes arkitektur med sig over Atlanterhavet. I nogle af Buenos Aires’ kvarterer føler man sig næsten hensat til Madrid, Paris eller Rom, når man studerer husenes facader. Det kigger vi på, men foredraget handler også om det, Buenos Aires måske er mest kendt for: Den forførende tango, de saftige, røde bøffer og passioneret fodbold.

Rejseforedraget fra Buenos Aires består af massevis af fotos i høj kvalitet, tango-musik, rejsetips, fakta og gode historier om mennesker og oplevelser.

Siden decem­ber 2016 har Bente Hoffmann sammenlagt rejst i Argentina i 5 måneder (seneste rejse var i november 2022).

 

Videre herfra …