Kategorier
Argentina

Buenos Aires i stemningsglimt

dsc_3519

Mine 3 1/2 uge i Argentina, en hel del af tiden i Buenos Aires, er slut. Jeg kommer til at fortælle meget mere og dele flere tip her på bloggen senere. Men lige her og nu, mens jeg er på vej videre ud i verden – for ikke at sige om på den anden side af verden – får du her en række stemningsglimt fra Buenos Aires, som jeg har set byen gennem mit kamera de seneste uge.

Klik på billederne for at se dem i større format

P.t. har jeg et ufrivilligt langt ophold i Dubai-lufthavn. Her er tæt tåge, så mit fly er 2 timer forsinket. Men det lykkes vel at komme videre på et tidspunkt 😉 Så min mand Niels og jeg kan mødes i Bangkok i morgen for at tage hul på 2017s empty nester-januar-eventyr i Cambodia.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.