051216Jeg er altid glad for at få lov til at fortælle om mine oplevelser ude i verden. I lørdags, d. 3. december, bragte Politiken Rejser en artikel, hvor jeg fortæller om Hpa-an-området i Karenstaten i det sydlige Myanmar, et område som endnu meget få rejsende besøger. Min mand Niels og jeg tilbragte 4 dage i Hpa-an i januar 2016 på en af vores rejser i Myanmar – og jeg faldt fuldstændig for området.

Artiklen fokuserer især på en af hovedattraktionerne i Hpa-an-området, grottepagoden Sadan Cave. Sadan Cave er 800 meter lang og dermed Karenstatens længste. Man kan gå igennem grotten og sejle tilbage under kalkstensbjerget i små træbåde. Rejseartiklen er illustreret med mine fotos, inkl. fotoet som pryder Politiken Rejsers forside.

Du kan læse artiklen på Politikens hjemmeside

 

Bonusinfo

Vidste du, at jeg holder foredrag om at rejse i Myanmar?
Læs om rejseforedraget Mingelàbar, Myanmar

 

Rejseartikel fra Hpa-an i det sydlige Myanmar
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.