Kategorier
Myanmar Rejseartikler

Rejseartikel fra Hpa-an i det sydlige Myanmar

051216Jeg er altid glad for at få lov til at fortælle om mine oplevelser ude i verden. I lørdags, d. 3. december, bragte Politiken Rejser en artikel, hvor jeg fortæller om Hpa-an-området i Karenstaten i det sydlige Myanmar, et område som endnu meget få rejsende besøger. Min mand Niels og jeg tilbragte 4 dage i Hpa-an i januar 2016 på en af vores rejser i Myanmar – og jeg faldt fuldstændig for området.

Artiklen fokuserer især på en af hovedattraktionerne i Hpa-an-området, grottepagoden Sadan Cave. Sadan Cave er 800 meter lang og dermed Karenstatens længste. Man kan gå igennem grotten og sejle tilbage under kalkstensbjerget i små træbåde. Rejseartiklen er illustreret med mine fotos, inkl. fotoet som pryder Politiken Rejsers forside.

Du kan læse artiklen på Politikens hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.